Övergång till PHP

Hej! Jag vill göra alla återkommande besökare uppmärksamma på att startsidan till haradsrevyn.se har bytt filformat från HTML till PHP, detta för att kunna visa blogginlägg direkt på startsidan. Dock medför denna ändring att bokmärken och favoriter  mest troligtvis måste göras om ifall de sparats automatiskt som haradsrevyn.se/index.html. Den nya kompletta adressen är haradsrevyn.se/index.php. Ser ni skillnaden?

Känns allt det här krångligt så räcker det som alltid med att skriva in haradsrevyn.se.  :) Så om bokmärket inte fungerar; ta bort det, gå in på haradsrevyn.se, och skapa ett nytt. Tack för tålamodet.

Och kom ihåg, att om sidan inte fungerar överhuvudtaget så är det uppdatering eller underhåll på gång.  :)

Det här inlägget postades i Hemsidan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>