Uppdatering tills vidare…

Det kommer snart mer information om spelningar i Boden, och även om spelning på ytterligare en ort, så snart allt är bokat och klart. Annonsering kommer börja i veckan, så håll ögonen öppna!

Ps. Har Du synpunkter på den här hemsidan? Är det något som inte verkar fungera? Något som saknas? Eller är det något som ser rent ut sagt förskräckligt fult ut? Berätta då, så att vi kan göra haradsrevyn.se ännu bättre! Det går att skicka e-post till mig (Martin), det går att skriva en rad i vår nya gästbok (se i den nya menyn ovan) och naturligtvis kan du kommentera på det här inlägget!

Pps. Visste du om att Haradsrevyn finns på Facebook? Vi har en grupp som alla är välkomna till. Håll utkik där. Rätt vad det är så dyker det upp något intressant…

Det här inlägget postades i Hemsidan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>