PREMIÄR

Vi började uppladdningen klockan två på Kläppgården med lunch och lekar. Klockan fyra började vi förbereda oss för föreställningen, sminkning, röstuppvärmning myggtest och allt annat som behövde fixas. Klockan sju var tiden inne och vi drog igång och vilket drag det var, publiken höjde oss flera snäpp och det var så himla roligt. Vi gav allt och publiken var med och skrattade, klappade och gav oss energi. Efter åt var alla glada och tackade varandra, adrenalinet var på topp och då kändes det att alla timmar och allt slit vi lagt ner på denna revy verkligen är värt det, för det är så himla kul! Publiken stod upp i slutet och vi fick så mycket positiva kommentarer efteråt, vilket tryck det var! Tack alla inblandade som gjorde denna kväll så fantastisk, nu ger vi järnet resten av föreställningarna också.

IMG_7648IMG_7644IMG_7723 IMG_7692 IMG_7667IMG_7626Bild 126Bild 174Bild 187Bild 196Bild 202Bild 205Bild 240Bild 254Bild 271Bild 277Bild 303Bild 310

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>