Boden här kommer vi!

Efter tre lyckade föreställningar i Harads drar vi nu vidare till Boden. Tack publiken, ni är bäst! Det är ni som ger oss energi och det är ni som hjälper oss att utvecklas. Tack för alla fina kommentarer och för att ni tror på oss! Nu ska vi vila upp oss en vecka och ladda om innan vi äntrar scenen på Saga 19&20 mars. Hoppas vi ses där, vi ska ge allt..IGEN!

Ni som har sett oss recensera gärna på facebook, säg till alla ni känner vad ni tyckte, dela vår lilla trailer och kom gärna och se oss igen,  lokaltidningarna hade inte möjlighet att komma till Harads på någon föreställning så vi behöver eran hjälp att sprida detta!

IMG_7670

 

/Carro

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>