Årets regissör

IMG_1694

Angelica Alkberg

Regissörens ord: 

Hjärta eller hjärna? En ständigt återkommande fråga.

Att få arbeta med Haradsrevyn är ren glädje! Visst är det som i all god konst konflikter, diskussioner och ångest också. Men Haradsrevyn har det högsta tak jag upplevt. Sommaren 2015 regisserade jag Sommarfarsen – Fullt frisk! Vilket resulterade i ett mycket gott samarbete. Så gott att jag blev tillfrågad att regissera deras stora Revy 2016, ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Vi är för närvarande mitt upp i repetitionerna och vi kör så det ryker! De verkar fortfarande trivas med mig, för jag har blivit erbjuden att regissera 2016 – års Sommarfars – Ett underbart bröllop. Jag längtar! Humor är väl ingen konst? Humor är svårt. Det är glädje. Det är både hjärta och hjärna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>