Premiär

Klockan ett samlades vi på Brittas pensionat för att äta lunch och ladda tillsammans. En del var mer nervösa än andra och för våran nykomling Lina var det extra pirrigt. Vi åt fläskfilé och potatisgratäng, det var väldigt gott.

För att glömma nervositeten ett litet tag hade vi två tävlingar. Vi delade in i två lag och den ena tävlingen var spelet ”med andra ord expertet” det är ett roligt spel med svåra ord. Den andra tävlingen gick ut på lagen skulle vika 75stycken programblad på kortast tid, de var dessutom tvungna att vara raka annars blev det minus poäng.På cirka 2.5 minuter fick vi 150 programblad färdiga, så det blir nog tävlingen innan varje föreställning fortsättningsvis.

Klockan tre for vi vidare mot Edeborg för att börja göra oss i ordning. Då var det dags för uppsjungning & sminkning, vi gick också igenom några sånger och danser och checkade ljudet innan vi tillsist samlades i källaren för att ladda sista minuterna tillsammans.

Under föreställningen var adrenalinet på topp och salongen var fullsatt, alla var fokuserade och det kändes som en väldigt lyckad föreställning. Publiken verkade tycka om det vi gjorde och det är alltid kul att få höra. Kvällen fortsatte sedan med middag och trubadur.

Nu laddar vi om till nästa helg för då är det dags igen, hopps vi ses då!

/Carro

123

223

423

323

523

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>